Make It
Make It
Make It
Make It

Банер со постолје

КОЛИЧИНА

1

5

10

5,590 ден.

26,130 ден.

47,840 ден.

800 mm x 2000 mm

PVC

колор 4/0

монтирање постолје

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

БАНЕР СО ПОСТОЛЈЕ

Самостоечки банер со постолје е идеален медиум за промоција на самото место на продажба, но и при организирање на презентации или промоции од секаков карактер. Лесен е за поставување и пренесување бидејќи е вграден во ефикасен механизам за намотување кој воедно служи како постолље при поставување.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif