Make It
Make It
Make It
Make It

Боенка B5-16 стр.

КОЛИЧИНА

50

300

500

1000

3000

5000

5,590 ден.

11,635 ден.

13,000 ден.

17,290 ден.

35,230 ден.

53,040 ден.

16 страни + корица

165 x 240 mm

хартија 90 g/m2 + 300 g/m2

1/1 листови + 4/4 корица

обрез, хефтање

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Боенка A4-24 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

24 страни + корица

210 x 297 mm

хартија 90 g/m2 + 300 g/m2

1/1 листови + 4/4 корица

обрез, хефтање

50

300

500

1000

3000

5000

7,150 ден.

21,710 ден.

25,870 ден.

37,830 ден.

86,710 ден.

136,110 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Боенка А4-32 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

32 страни + корица

210 x 297 mm

хартија 90 g/m2 + 300 g/m2

1/1 листови + 4/4 корица

обрез, хефтање

50

300

500

1000

3000

5000

8,320 ден.

26,260 ден.

30,940 ден.

45,890 ден.

105,950 ден.

163,020 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

БОЕНКА

Боенката е традиционален печатен материјал кој на најмалите им овозможува низ креативност да навлезат во светот на боите. Најчест избор на формат е А4 или В5. Укоричувањето стандардно се изведува со хефтање или лепење на биндер. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif