Make It
Make It
Make It
Make It

Брошура А5-8 стр.

КОЛИЧИНА

50

300

500

1000

3000

5000

6,100 ден.

9,750 ден.

11,310 ден.

12,350 ден.

17,680 ден.

23,140 ден.

8 страни вкупно

150 x 210 mm

кунсдрук 115 g/m2

колор 4/4 двостранo

хефтање, обрез

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Брошура А5-16 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

16 страни вкупно

150 x 210 mm

кунсдрук 115 g/m2

колор 4/4 двостранo

хефтање, обрез

50

300

500

1000

3000

5000

8,840 ден.

16,887 ден.

18,720 ден.

20,670 ден.

31,720 ден.

42,510 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Брошура B5-16 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

16 страни вкупно

165 x 240 mm

кунсдрук 115 g/m2

колор 4/4 двострано

хефтање, обрез

50

300

500

1000

3000

5000

8,840 ден.

17,680 ден.

18,980 ден.

22,230 ден.

36,140 ден.

49,920 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

БРОШУРА

Брошурата е погоден медиум кога имате потреба да опишете неколку производи, услуги, да пренесете некоја кратка порака или да извршите кратка презентација на Вашиот бизнис. Најчест избор на формат е A5 или В5, со обем од 8 до 16 страници. Поврзувањето на страниците вообичаено е со хефтање.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif