Make It
Make It
Make It
Make It

Визит карти 4/0

КОЛИЧИНА

100

300

500

1000

2000

3000

1,170 ден.

2,535 ден.

3,887 ден.

6,435 ден.

8,827 ден.

11,245 ден.

50 x 90 mm // 55 x 85 mm

кунсдрук 350 g/m2

колор 4/0

обрез

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Визит карти 4/4

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

50 x 90 mm // 55 x 85 mm

кунсдрук 350 g/m2

колор 4/4

обрез

100

300

500

1000

2000

3000

1,287 ден.

3,445 ден.

5,538 ден.

6,734 ден.

9,295 ден.

11,661 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Визит карти луксузни

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

50 x 90 mm // 55 x 85 mm

картон 350 g/m2

колор 4/4 двостран печат

обрез, велвет пластификат, заоблени агли

100

300

500

1000

2000

3000

4,680 ден.

8,827 ден.

10,920 ден.

12,714 ден.

13,455 ден.

14,755 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ВИЗИТ КАРТИ

Визит карта е традиционален печатен материјал кој практично е назаменлив во процесот на остварување и одржување на дирекни бизнис релации. Најчесто се изработуваат во формат 9 х 5 cm или 8,5 х 5,5 cm. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителeн квалитет на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif