Make It
Make It
Make It
Make It

Воблер А6

КОЛИЧИНА

50

100

300

1000

2000

3000

4,550 ден.

5,538 ден.

8,827 ден.

19,435 ден.

27,950 ден.

33,631 ден.

100 mm x 150 mm

кунсдрук 250 g/m2

колор 4/0

пластична лента, заоблени агли

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Воблер А5

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

150 mm x 210 mm

кунсдрук 250 g/m2

колор 4/0

пластична лента, штанцање

300

500

1000

2000

3000

5000

8,229 ден.

14,508 ден.

23,179 ден.

30,654 ден.

36,920 ден.

53,820 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Воблер дводелен

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

во рамки на А5 (150 mm x 210 mm) 

кунсдрук 250 g/m2

колор 4/0

пластична лента, штанцање

300

500

1000

2000

3000

5000

12,116 ден.

19,435 ден.

31,395 ден.

36,920 ден.

44,408 ден.

62,790 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ВОБЛЕР

Воблерите (анг. wobble) се интересни маркетинг материјали кои се поставуваат на самото место на продажба на Вашиот продукт или промоција на Вашиот бизнис. Се изработуват во различни димензии и форми, најчесто од повеќе типови на материјали со цел да се постигне трајност и робустност. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителен квалитет на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif