Make It
Make It
Make It
Make It

Етикети А6 стандардни

КОЛИЧИНА

1000

3000

5000

10000

20000

30000

4,550 ден.

8,710 ден.

9,620 ден.

11,180 ден.

14,820 ден.

18,590 ден.

105 x 150 mm

алкална хартија 75 g/m2

колор 4/0

обрез

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Етикети А6 самолепливи

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

105 x 150 mm

самолеплива хартија 80 g/m2

колор 4/0

обрез

50

100

300

500

1000

3000

1,950 ден.

3,380 ден.

5,070 ден.

7,280 ден.

9,360 ден.

12,090 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Етикети А6 PVC самолепливи

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

105 x 150 mm

самолепливо PVC

колор 4/0

обрез

50

100

300

500

1000

3000

5,460 ден.

6,760 ден.

8,580 ден.

11,050 ден.

13,780 ден.

21,580 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ЕТИКЕТА

Квалитетна и соодветно дизајнирана етикета му дава дополнителна вредност, препознатливост и квалитет на Вашиот финален производ. Современите маркетинг истражувања покажуваат дека квалитетната и оригинална етикета најчесто е одлучувачкиот фактор за финален избор на продукт од страна на крајниот потрошувач. Кај нас имате можност да изработите етикета која најсоодветно ќе одговара на Вашите потреби. Изборот е голем, во зависност од типот на материјал, брендирање, доработка и секако намена. Доработките како парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителен квалитет на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif