Make It
Make It
Make It
Make It

Испратница A5

КОЛИЧИНА

30

50

100

300

500

1000

7,020 ден.

8,580 ден.

11,310 ден.

22,230 ден.

34,710 ден.

63,570 ден.

100 листа + корица

210 x 150 mm

NCR 70 g/m2 + хр. картон 250 g/m2

една боја  1/0

перфорација, укоричување

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Испратница А4

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

100 листа + корица

297 x 210 mm

NCR 70 g/m2 + хр. картон 250 g/m2

една боја  1/0

перфорација, укоричување

30

50

100

300

500

1000

10,920 ден.

13,130 ден.

19,760 ден.

44,460 ден.

72,540 ден.

138,450 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

50

300

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ИСПРАТНИЦА

Вашето лого и податоци на испратницата на едноставен, ефикасен и економичен начин оставаат белег на Вашиот бизнис идентитет. Имате можост да изберете разни варијанти на печат согласно потребите - колор , двобоен или еднобоен. Испратниците најчесто се укоричуваат во облик на А5 блокчиња со перфорирани страни од самокопирна хартија (NCR).

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif