Make It
Make It
Make It
Make It

Ѕиден календар едноделен

КОЛИЧИНА

100

200

300

500

1000

2000

7,000 ден.

8,200 ден.

9,800 ден.

12,400 ден.

18,900 ден.

26,500 ден.

1 лист

B2

кунсдрук 350 g/m2

колор 4/0

обрез

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Ѕиден календар 12 листа

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

12 листа + корица

430 х 620 mm

кунсдрук 170g/m2 + 350 g/m2

колор 4/4

обрез, метална спирала

30

50

100

300

500

1000

17,100 ден.

22,900 ден.

37,950 ден.

75,800 ден.

87,300 ден.

117,300 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Календар за на биро

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

12+1 лист

155 х 140 mm

кунсдрук 200 g/m2+  кунсдрук 350 g/m2

колор 4/4

метална спирала, постолје

30

50

100

300

500

1000

5,600 ден.

8,700 ден.

12,990 ден.

22,400 ден.

24,700 ден.

30,500 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

КАЛЕНДАР

Календар е традиционален печатен материјал кој има практична употреба но преку правилен избор на материјали и соодветен дизајн може да биде интересен медиум за адвертајзинг. Најчест избор на формат е Б3 или В2. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif