Make It
Make It
Make It
Make It

Дисплеј -Шелф токер

КОЛИЧИНА

50

100

300

500

1000

2000

8,300 ден.

8,650 ден.

9,100 ден

10,100 ден.

12,990 ден.

16,450 ден.

120 mm x 320 mm

кунсдрук 300 g/m2

колор 4/0

дуплофан, пластификат, штанцање

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Дисплеј со постолје

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

А4

кунсдрук 200 g/m2+бела лепенка

колор 4/0

монтирање постолје

50

100

300

500

1000

2000

8,650 ден.

12,990 ден.

22,100 ден.

30,500 ден.

44,850 ден.

71,180 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Хенгер за на врата

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

105 х 210 mm

кунсдрук 200 g/m2

колор 4/4

штанцање

50

100

300

500

1000

2000

4,700 ден.

5,200 ден.

6,350 ден.

7,480 ден.

8,750 ден.

9,550 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

КАРТОНСКИ ДИСПЛЕЈ

Картонските дисплеи се маркетинг материјали кои се поставуваат на самото место на продажба на Вашиот продукт или промоција на Вашиот бизнис. Се изработуват во различни димензии и форми, најчесто од повеќе типови на материјали со цел да се постигне трајност и робустност. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителен квалитет на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif