Make It
Make It
Make It
Make It

Каталог A4-8 стр.

КОЛИЧИНА

50

300

500

1000

2000

3000

8,900 ден.

17,000 ден.

18,900 ден.

23,200 ден.

31,600 ден.

39,700 ден.

8 страни + корица

210 x 297 mm

кунсдрук 130 g/m2 + 200 g/m2

колор 4/4 двостран печат

хефтање, обрез

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Каталог A4-16 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

16 страни + корица

210 x 297 mm

кунсдрук 130 g/m2 + 200 g/m2

колор 4/4 двостран печат

хефтање, обрез

50

300

500

1000

2000

3000

15,900 ден.

27,400 ден.

30,400 ден.

37,000 ден.

49,900 ден.

62,900 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Каталог А4-24 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

24 страни + корица

210 x 297 mm

кунсдрук 130 g/m2 + 200 g/m2

колор 4/4 двострано

хефтање, обрез

50

300

500

1000

2000

3000

21,700 ден.

36,600 ден.

40,000 ден.

48,900 ден.

66,700 ден.

84,500 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

КАТАЛОГ

Каталог е погоден медиум кога имате потреба да опишете повеќе производи или услуги на подетален начин. Може да се искористи и како репрезентативно и комплетно портфолио на Вашиот бизнис. Најчест избор на формат е A4 или В4, со обем од 24 страници и повеќе. Поврзувањето на страниците може да биде со хефтање или со лепење на биндер. Кориците обично се изработуваат од кунсдрук со поголема грамажа, а доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif