Make It
Make It
Make It
Make It

Кеса 180 х 190 х 65 mm

КОЛИЧИНА

100

200

300

500

1000

3000

Побарај понуда

-||-

-||-

-||-

-||-

-||-

180 x 190 x 65 mm

кунсдрук 200 g/m2

колор 4/0

пластификат, врвки

Димензии :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Кеса 240 x 360 x 100 mm

Димензии :

Материјал :

Печат :

Доработка :

240 x 360 x 100 mm

кунсдрук 200 g/m2

колор 4/0

пластификат, врвки

100

200

300

500

1000

3000

Побарај понуда

-||-

-||-

-||-

-||-

-||-

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Кеса 420 x 290 x 120 mm

Димензии :

Материјал :

Печат :

Доработка :

420 x 290 x 120 mm

кунсдрук 200 g/m2

колор 4/0

пластификат, врвки

100

200

300

500

1000

3000

Побарај понуда

-||-

-||-

-||-

-||-

-||-

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

КЕСА

Хартиената кеса како помошен материјал наоѓа примена во секојдневниот живот, но со избор на вистинските материјали, врвен печат и завршна доработка може да се дојде до продукт кој ќе претставува одличен репрезентативен материјал за маркетинг цели и корпоративен идентитет. Најчест избор на формат е А4+. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif