Make It
Make It
Make It
Make It

Книга B5-100 стр.

КОЛИЧИНА

100

300

500

1000

3000

5000

14,400 ден.

30,500 ден.

37,400 ден.

54,600 ден.

125,900 ден.

197,800 ден.

100 страни + корица

165 x 240 mm

хартија 80 g/m2 + 300 g/m2

1/1 листови + 4/0 корица

обрез, пластифицирање, биндер

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Книга B5-200 стр.

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

200 страни + корица

165 x 240 mm

хартија 80 g/m2 + 300 g/m2

1/1 листови + 4/0 корица

обрез, пластификат, биндер

100

300

500

1000

3000

5000

24,200 ден.

50,900 ден.

62,400 ден.

91,400 ден.

209,300 ден.

327,800 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Книга B5-200 стр.-тврд повез

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

200 страни + корица

165 x 240 mm

хартија 80 g/m2 + тврд повез

1/1 листови + 4/0 корица

шиење, пластификат, биндер

100

300

500

1000

2000

3000

40,300 ден.

78,500 ден.

108,100 ден.

154,700 ден.

265,100 ден.

381,000 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

КНИГА

Класичната белетристика, монографија и воопшто книжевноста свој природен медиум за пристап до читателот пронаоѓа во книгите. Ние поседуваме современа опрема и долгогодишно искуство да го пренесеме авторскиот труд од пишан збор во еден модерен печатен медиум. Најчест избор на формат е В5. Укоричувањето стандардно се изведува лепење на биндер. Финалната изведба може да биде мек повез или тврд повез со претходно шиење. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif