Make It
Make It
Make It
Make It

Папка A4-2/0

КОЛИЧИНА

50

300

500

1000

3000

5000

10,400 ден.

15,730 ден.

20,150 ден.

31,070 ден.

77,870 ден.

122,850 ден.

225 mm x 320 mm 

бел kvmk 250 g/m2

две бои 2/0

штанцање

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Папка A4-4/0

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

225 mm x 320 mm 

кунсдрук 350 g/m2

колор 4/0

пластификат, штанцање

100

300

500

1000

3000

5000

11,050 ден.

19,136 ден.

24,219 ден.

36,628 ден.

87,009 ден.

138,736 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Папка A4-4/4

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

225 mm x 320 mm 

кунсдрук 350 g/m2

колор 4/4 двострано

пластификат, штанцање

100

300

500

1000

3000

5000

14,950 ден.

24,817 ден.

29,751 ден.

42,159 ден.

92,391 ден.

144,268 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ПАПКА

Папката како помошен материјал наоѓа примена во секојдневната канцелариска работа, но со избор на вистинските материјали, врвен печат и завршна доработка може да се дојде до продукт кој ќе претставува одличен репрезентативен материјал за маркетинг цели и корпоративен идентитет. Најчест избор на формат е А4+. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот. Може да се катира во произволен облик.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif