Make It
Make It
Make It
Make It

Пенкало тип-1

КОЛИЧИНА

100+

18 ден./прим,

пластика

колор, еднострано

Материјал :

Печат :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Пенкало тип-2

Материјал :

Печат :

пластика

колор, еднострано

100+

22 ден./прим.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Пенкало тип-3

Материјал :

Печат :

пластика

колор, еднострано

100+

32 ден./прим.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ПЕНКАЛО

Вашето лого и податоци на пенкалото на едноставен и економичен начин оставаат белег на Вашиот бизнис идентитет. Имате можост да изберете разни варијанти на пенкала и нивно брендирање.


Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif