Make It
Make It
Make It
Make It

Тент-карти

КОЛИЧИНА

50

100

500

1000

5000

10000

1,950 ден.

3,250 ден.

5,850 ден.

8,450 ден.

29,250 ден.

44,850 ден.

2 х (145 х 120 mm)

кунсдрук 300g мат

колор 4/0

штанцање

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ТЕНТ-КАРТИ

Тент-картите се медиум кој може да ги прикаже вашето лого, податоци или одреден ценовник и погоден за поставување на маса, пулт или продажно место.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif