Make It
Make It
Make It
Make It

Тефтер А5 / мек повез

КОЛИЧИНА

50

100

300

500

1000

2000

6,630 ден.

11,830 ден.

21,450 ден.

26,130 ден.

38,090 ден.

66,560 ден.

50 листа + корица

150 x 210 mm

хартија 80 g/m2  + кунсдрук 300 g/m2

1/1 листови , колор 4/0 корица

повез со метална спирала

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Тефтер А4 / мек повез

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

50 листа + корица

210 x 297 mm

хартија 80 g/m2  + кунсдрук 300 g/m2

1/1 листови , колор 4/0 корица

повез со метална спирала

50

100

300

500

1000

2000

11,635 ден.

20,150 ден.

27,950 ден.

35,880 ден.

58,890 ден.

108,030 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Тефтер B5 / тврд повез

Обем :

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

100 листа + корица

165 x 245 mm

хартија 90 g/m2  + тврд повез

1/1 листови , колор 4/0 корица

повез со метална спирала

50

100

300

500

1000

2000

23,140 ден.

32,890 ден.

66,170 ден.

97,890 ден.

183,950 ден.

334,620 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ТЕФТЕР

Тефтерот е печатен материјал кој по својата природа останува незаменлив во секојдневната работа. Со избор на вистинските материјали, врвен печат и завршна доработка може да се дојде до продукт кој ќе претставува одличен репрезентативен материјал за маркетинг цели и корпоративен идентитет. Најчест избор на формат е Б5. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот. Може да биде организиран како едноставен бележеник во мек повез или роковник со календариум во тврд повез. Оптимално поврзување е со метална спирала, а може да се изведе и со шиење и лепење.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif