Make It
Make It
Make It
Make It

Флаер А5

КОЛИЧИНА

50

100

500

1000

5000

10000

1,200 ден.

1,950 ден.

4,400 ден.

6,800 ден.

8,970 ден.

11,400 ден.

150 x 210 mm

кунсдрук 135 g/m2

колор 4/4

обрез

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Флаер B5

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

165 x 240 mm

кунсдрук 135 g/m2

колор 4/4

обрез

50

100

500

1000

5000

10000

1,200 ден.

2,100 ден.

4,400 ден.

7,000 ден.

9,700 ден.

12,990 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Флаер А4

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

210 x 297mm

кунсдрук 135 g/m2

колор 4/4

обрез

50

100

500

1000

5000

10000

1,500 ден.

2,900 ден.

4,500 ден.

7,200 ден.

10,900 ден.

15,800 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ФЛАЕР

Флаерот е еден од најчесто употребуваните медуими за едноставен, директен и економичен пренос на саканата информација или маркетинг порака до целната група. Успешно го пронаоѓа своето место помеѓу современите медиуми. Најчест избор на формат е А4 или А5, со или без превиткување. Флаерите можат да бидат катирани и во произволни и интересни форми.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif