Подметач за трпеза

КОЛИЧИНА

100

300

500

1000

3000

5000

1,500 ден.

4,500 ден.

5,900 ден.

6,500 ден.

9,100 ден.

12,400 ден.

485 x 325 mm

хартија 80 g/m2

колор 4/0

обрез

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Подметач за чаша

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

во рамки на 95 x 95 mm

хартија 140 g/m2 + картон 2 mm

колор 4/4

лакирање, штанцање

100

300

500

1000

3000

5000

6,500 ден.

13,700 ден.

14,700 ден.

17,900 ден.

24,700 ден.

31,000 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ХАРТИЕН ПОДМЕТАЧ

Хартиените подметачи наоѓаат секојдневна, едноставна и практична примена во современтиот кетеринг. Со правилен избор на материјали, еколошки бои и техника за производство, може да се употребат како ефикасен и економичен медиум за адвертајзинг. Можете да изберете разни варијанти според Вашите потреби и намена.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

АРКУС ДИЗАЈН д.о.о. - ул. Веле Марков бр.4, 1000 Скопје  |  contact@arcuss.com  |  +389 (0) 23 121 035

Design by Oleg Martinoski & Lazar Tomovski, 2018