Make It
Make It
Make It
Make It

Честитка/покана 105 х 210 mm

КОЛИЧИНА

50

300

500

1000

3000

5000

1,170 ден.

2,535 ден.

3,770 ден.

5,850 ден.

8,190 ден.

12,350 ден.

105 mm x 210 mm 

кунсдрук 300 g/m2

колор 4/0

обрез

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Честитка/покана A5

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

150 mm x 210 mm 

кунсдрук 300 g/m2

колор 4/0

обрез

50

300

500

1000

3000

5000

1,300 ден.

2,860 ден.

4,290 ден.

6,760 ден.

9,620 ден.

14,300 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Честитка/покана A4

Формат :

Материјал :

Печат :

Доработка :

210 mm x 297 mm 

кунсдрук 300 g/m2

колор 4/4

бигување, обрез

50

300

500

1000

3000

5000

2,080ден.

5,200 ден.

8,190 ден.

11,050 ден.

16,120 ден.

21,840 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

ЧЕСТИТКИ-ПОКАНИ

Честитка/покана е традиционален печатен материјал кој има практична секојдневна употреба, но преку правилен избор на материјали и креативен дизајн може да биде интересен медиум преку кој ќе пристапите до Вашите клиенти. Најчест избор на формат е А6, А5 или америкен формат. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif