Make It
Make It
Make It
Make It

USB картица 4GB

КОЛИЧИНА

20

50

100

8,200 ден.

19,300 ден.

36,700 ден.

4 GB

80 mm  х 55 mm

пластика

колор​, едностран печат

Капацитет :

Димензии :

Материјал :

Печат :

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

USB КАРТИЦА 4GB

Капацитет :

Димензии :

Материјал :

Печат :

4 GB

80 mm  х 55 mm

пластика

колор​, двостран печат

20

50

100

8,600 ден.

20,500 ден.

38,800 ден.

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

Капацитет :

Димензии :

Материјал :

Печат :

КОЛИЧИНА

ЦЕНА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв. и готов дизајн

USB СТИК

Вашето лого и податоци на USB стик на едноставен, ефикасен и економичен начин оставаат белег на Вашиот бизнис идентитет. Имате можост да изберете еднострано или двострано печатење.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог.

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

LOADING1.gif