Поседуваме професионална опрема за повез на печатени материјали со метална спирала. Овој тип на поврзување е особено погоден за одреден тип на брошури, блокчиња и календари за на биро.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог:

Метална спирала 1:3 / ф=8 mm

КОЛИЧИНА / ОПИС

ЦЕНА

ВО ПОДГОТОВКА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв.

Метална спирала1:3 / ф=12 mm

ВО ПОДГОТОВКА

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв.

Метална спирала 1:2 / ф=15 mm

ВО ПОДГОТОВКА

* Цените се изразени во денари без пресметан ддв.

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

МЕТАЛНА СПИРАЛА

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

АРКУС ДИЗАЈН д.о.о. - ул. Веле Марков бр.4, 1000 Скопје  |  contact@arcuss.com  |  +389 (0) 23 121 035

Design by Oleg Martinoski & Lazar Tomovski, 2018