top of page
Make It
Make It
Make It
Make It

Во процесот на каширање се врши лепење на отпечатен и пластифициран материјал (најчесто кунсдрук) врз подлога од робустен материјал со поголема црврстина и волумен (најчесто микровал картон или сива лепенка). На тој начин се добиваат брендирани продукти кои се карактеризираат со одредена робустност и црврстина, како што се кутии, картолини, дисплеи и слично.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог:

Еднострано каширање

КОЛИЧИНА / ОПИС

ЦЕНА

ВО ПОДГОТОВКА

Двострано каширање

ВО ПОДГОТОВКА

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

ВО ПОДГОТОВКА

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

КАШИРАЊЕ

LOADING1.gif

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

bottom of page