top of page
Make It
Make It
Make It
Make It

Поседуваме професионална опрема за повез на печатени материјали со метална спирала. Овој тип на поврзување е особено погоден за одреден тип на брошури, блокчиња и календари за на биро.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог:

Метална спирала 1:3 / ф=8 mm

КОЛИЧИНА / ОПИС

ЦЕНА

ВО ПОДГОТОВКА

Метална спирала1:3 / ф=12 mm

ВО ПОДГОТОВКА

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

Метална спирала 1:2 / ф=15 mm

ВО ПОДГОТОВКА

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

МЕТАЛНА СПИРАЛА

LOADING1.gif

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

bottom of page