top of page
Make It
Make It
Make It
Make It

Пластифицирање е постапка преку која се нанесува тенок завршен пластичен слој (фолија) на печатените материјали. Со тоа се добива квалитет и поголема трајност на печатениот материјал. Поседуваме професионални машини за пластифицирање со кои постигнуваме врвни резултати во оваа постапка, без разлика дали материјалите се печатени на офсет, ласер или инкџет технологија.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог:

Стандардна фолија 25 mic

Цените се однесуваат за еднострано сјај или мат пластифицирање на печатени материјали во офсет техника.

КОЛИЧИНА / ОПИС

ЦЕНА

A3

А2

B3

B2

2.9 ден.

5.4 ден.

3.5 ден.

6.7 ден.

Велвет фолија 30 mic

Цените се однесуваат за еднострано мат пластифицирање на печатени материјали во офсет техника, со висококвалитетна велвет фолија која создава специјален ефект на површината на печатениот материјал.

A3

A2

B3

B2

7.2 ден.

13.5 ден.

9.4 ден.

16.5 ден.

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

Digimelt фолија 35 mic

Цените се однесуваат за еднострано сјај или мат пластифицирање на печатени материјали во дигитална техника (ласерски принтер), со специјална фолија за таа намена со цел да се постигне идеална адхезија.

A4

A3

B4

B3

5 ден.

10 ден.

6 ден.

12 ден.

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

ПЛАСТИФИЦИРАЊЕ

LOADING1.gif

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

bottom of page