top of page
Make It
Make It
Make It
Make It

Поседуваме брзи, квалитетни и професионални машини за автоматско подредување на страниците, хефтање, превиткување и финален обрез на брошури.

Побарајте понуда според Ваша спецификација или изберете некоја опција од нашата референтна спецификација во прилог:

Хефтање

Цените се однесуваат за автоматско хефтање на брошури во формати помеѓу А5 и В4, со обем од 8-32 страни, грамажа на внатрешен блок 80-170г/м2 и корица до 250 г/м2.

КОЛИЧИНА / ОПИС

ЦЕНА

100

500

1000

5000

10000

800 ден.

1,000 ден.

1,800 ден.

3,500 ден.

6,000 ден.

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

ЦЕНА

КОЛИЧИНА / ОПИС

ХЕФТАЊЕ

LOADING1.gif

Аркус Дизајн д.о.о. го задржува правото да направи измени и дополнувања на објавените ценовници во секое време и без претходна најава.

bottom of page